Kopij aanleveren

Kopij voor het clubblad kan worden aangeleverd via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Uiterste inleverdatum kopij voor 2017 is: 17 september en 3 december.


Voor alle kopij gelden onderstaande richtlijnen.

 • Kopij afkomstig van leden wordt altijd geplaatst, mits deze voldoet aan onderstaande voorwaarden. Ook kopij van niet-leden is welkom, maar over plaatsing hiervan beslist de redactie.
 • Kopij moet betrekking hebben op de vereniging of op de atletieksport (direct of indirect). Echter: aankondigingen van activiteiten die door andere verenigingen worden georganiseerd, worden niet in het clubblad geplaatst, maar op het prikbord in het paviljoen gehangen.
 • Kopij mag niet beledigend en/of krenkend zijn ten aanzien van de vereniging en van personen.
 • Kopij mag geen beleidsdiscussies en onderlinge meningsverschillen aan de orde stellen.
 • De toonzetting van alle kopij moet positief zijn. Kritiek is in kopij wel toegestaan, maar moet zoveel mogelijk worden aangevuld met een antwoord op de vraag “hoe kan het beter”.
 • Kopij mag geen commerciële (bij)bedoelingen hebben.
 • Elk artikel mag maximaal 4 pagina’s lang zijn. Langere artikelen die de redactie toch in zijn geheel wenst te plaatsen, worden opgesplitst in 2 of meer afleveringen. De redactie behoudt zich het recht voor om - in overleg met de afzender - kopij zo nodig in te korten en/of aan te passen.
 • Volledige uitslagenlijsten worden in principe niet in het clubblad geplaatst. De redactie kan hier echter in voorkomende gevallen toch voor kiezen, bijvoorbeeld om een bepaalde groep leden een keer extra onder de aandacht te brengen, of om de vertegenwoordiging van groepen van leden in het clubblad meer evenwichtig te maken.
 • Ingezonden kopij wordt voorzien van de naam van de afzender (eventueel achteraf door de redactie). Indien de afzender expliciet aangeeft dit niet te wensen, wordt onder het artikel de tekst geplaatst: “naam van de afzender bij de redactie bekend”.
  Algemene informatie die niet voorzien is van een afzender, is afkomstig van de redactie.
 • Kopij wordt geplaatst in het nummer dat na de eerstvolgende uiterste inleverdatum verschijnt. Indien dit voor de inzender te laat is, dient hij/zij te kiezen voor een ander medium.
 • Er worden geen artikelen geplaatst die ook te vinden zijn op weblogs van leden (voor zover de redactie hiervan op de hoogte is). Wel kan in het clubblad een verwijzing naar een dergelijke weblog worden geplaatst.

Vragen? Neem gerust contact op met de redactie: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Juni 2020
Z M D W D V Z
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30