700 deelnemers genieten van Maashorst Trailrun

Een sportief feestje. Dat was de vierde editie van de Maashorst Trailrun, die zondag 7 april plaatsvond in het prachtige natuurgebied dat de gemeenten Maashorst, Bernheze en Oss met elkaar verbindt.

Met een glimlach over de finish
Dit jaar was Beachclub De Maashorst de plek waar alle deelnemers startten én finishten, onder begeleiding van de vrolijke klanken van De Maashorst Bend. De locatie was een schot in de roos; met een grote glimlach kwamen lopers over de finish op het zandstrand. Om daarna op het terras nog even na te praten. Kersverse burgemeester Hans van der Pas van gemeente Maashorst loste de startschoten bij de diverse afstanden. “Als gemeente vinden we bewegen natuurlijk belangrijk. Het is dan ook geweldig om te zien dat er zoveel mensen meedoen aan dit evenement. En nu is het tijd om te gaan knallen in de bossen”, zo sprak hij de deelnemers aan de afstanden toe.

Vrijwilligers
160 sportievelingen namen deel aan de 5 kilometer, 275 mensen kozen voor de 12 kilometer en bijna 200 mensen legden 22 kilometer af. Voor de allerjongste hardlopers stond een heuse Kidstrail van 1 of 2 kilometer op het programma. Voor iedereen was er na de finish (en op 1 plek onderweg voor de 12 en 22 kilometer) een verwenpost ingericht waar vrijwilligers de deelnemers voorzagen van drank, fruit, zuivel, zoete en hartige versnaperingen.

We kijken terug op een geslaagde vierde editie. Dat is vooral te danken aan de vele vrijwilligers die ieder jaar weer paraat staan. We zijn iedereen die meehielp erg dankbaar. Wanneer en waar de volgende editie plaatsvindt? Dat is nog een verrassing! We houden je op de hoogte. Graag tot volgend jaar!

Benieuwd naar de foto’s?

Die komen in de loop van deze week op deze website:

https://maashorst-events.nl/fotos/

Nieuwtje melden

Heb jij nieuws wat zeker niet mag ontbreken in ons overzicht? Stuur dan een mailtje met de tekst en eventuele foto’s naar nieuws@dekeienatletiek.nl. En wie weet verschijnt jouw bericht wel op onze site.