Passie, plezier en prestatie - Sjoukje van den Boom

Sjoukje(34): “Ik woon samen met mijn vriend en onze hond In Veghel. Van een feestende, rokende en echte bourgondiër stapte ik in 2012 in de hardloopwereld. Ik begon net als vele andere met de stem van Evy in mijn oren en op mijn Bristol schoentjes met 1 minuutje hardlopen. Wat ben ik nu blij dat ik heb door gezet tot waar ik nu ben.  

Hardlopen is inmiddels mijn grootste passie geworden. Naast hardlopen is koken ook een passie van mij. Deze 2 passies deel ik graag met andere op social media, (instagram, facebook en blog) dat doe ik dan onder de naam Sjoko Love Running.  Ik heb een leuke groep volgers, en ik leer steeds meer mensen kennen die dezelfde passie delen.

Ik beleef enorm veel plezier in het Hardlopen. Vooral in de baantraining heb ik heel veel plezier, dan mag ik lekker los! In mijn trainingen thuis kan ik erg genieten van de omgeving en de natuur met een duurloop. Die doe ik soms alleen en soms met een loopmaatje, er gaat zelfs weleens een vriendin mee op de fiets, super gezellig kletsen we dan. Van een wedstrijd en de voorbereiding ervan kan ik ook erg genieten, daar leef je dan helemaal naar toe. Daar train je uiteindelijk dan weer voor.

En dan kom ik uit op de prestatie, in 2014 maakte ik kennis met De Keien Atletiek, een schot in de roos! Ik begon op de woensdagavond om te testen of het wat voor me was. Dat bleek al snel het geval te zijn. En sla ik niet snel een training meer over. Ik train nu onder begeleiding van Rudolf en dat bevalt me super goed. Volgens mij zijn we een goed team.  We hebben in de groep lol, maar er wordt ook serieus getraind. Want ja, dat ben ik wel geworden inmiddels, een serieuze loopster. Ik vind het leuk om te presteren, maar ik doe dat vooral met heel veel passie. Als je dan in een wedstrijd ook nog bereikt wat je in gedachten had, dan kom je natuurlijk vol trots over de finish! Tijdens de thuiswedstrijd De Ekoplazaloop in Uden had ik zo’n momentje. Dat vind ik zo leuk aan hardlopen, iedereen die over de finish komt heeft gepresteerd en is een winnaar! Kei veel groetjes Sjoukje. “

Voor wie Sjoukje wil volgen op social media: www.sjokoloverunning.com  Like mijn pagina https://www.facebook.com/sjokoloverunning of volg me op instagram:https://www.instagram.com/sjokoloverunning Vind ik leuk!
HardlopervandeweekSjoukje-01

Juni 2020
Z M D W D V Z
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30