Passie, plezier en prestatie Marc en Peter

Maak kennis met de Marc van Gils (links op foto) en Peter Mijsberg (rechts op foto), de nieuwe trainers van de MILA-groep! Lees wat voor hun Passie Plezier en Prestatie betekent. 

Peter Mijsberg (51): “ Ik  woon in Eerde  samen met mijn vrouw en 2 dochters. Mijn grootste Passie is hardlopen, het maakt mij niet uit welke afstand, want ik loop alles tussen de 200m en 60 km! Mijn voorkeur gaat uit naar de afstanden  5 - 10 - 1/2M een cross en steeple chase. Anderen enthousiasmeren voor lopen  vind ik een grote uitdaging. Het mooiste onderdeel van het lopen vind ik de steeple chase. Hier ben 6x Nederlands kampioen geweest.Marc_en_Peter

Op alle onderdelen beleef ik plezier. Als  trainer zal ik iedereen op elke afstand laten ervaren dat het plezier in lopen voorop moet staan. Zonder  Plezier geen Passie en zeker geen Prestatie. Doordat ik passie en plezier combineer met goede prestaties is voor mij de cirkel rond. Iedereen levert een prestatie op zijn/haar niveau. Prestaties zijn vaak moeilijk onderling te vergelijken. De combinatie van de 3 P's is wat alle lopers moeten zien te vinden. De 3 P’s zijn onderdeel van de training!”

Marc van Gils (49): “Ik ben getrouwd met Jose en vader van 2 kinderen Vincent (15) en Nanine (14). De passie voor hardlopen heb ik van mijn vader gekregen. Mijn vader  kreeg van de dokter het advies om te gaan hardlopen voor zijn gezondheid.  Als  ging kleine jongen ging ik met hem mee en vond het meteen leuk. Zeker toen ik regelmatig een wedstrijdje won. Ik heb alle afstanden vanaf de sprint tot de marathon gelopen. Mijn favoriete afstand (800 met) ben ik pas vanaf mijn 40e serieus gaan beoefenen. Inmiddels heb ik 6x de Nederlandse titel op de 800 mogen behalen. Mijn doel is voor volgend jaar het podium op het EK in Denemarken. Ik vind het heel mooi om ook bij de Keien de atleten het beste uit zichzelf te laten halen. Met de ervaring en kennis die ik heb opgedaan, probeer ik tijdens de trainingen de mensen plezier en voldoening te laten halen op weg naar hun doelen. Samen met Peter probeer ik een groep neer te zetten waar passie en plezier uiteindelijk zal leiden tot mooie prestaties. Daar gaan we voor.”

Juni 2020
Z M D W D V Z
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30