Wat betekent Passie, Plezier en Prestatie voor Jan Raijmakers

Jan (hoofd Accommodatiecommissie): “Mij werd gevraagd hier iets te vertellen over mijn passie en plezier bij de Keien. Ik heb van mijn 40e tot 48e jaar getraind en  gelopen bij de Keien atletiek. Eerst bij Noud Nooyen en later bij Frans Peters. Altijd met veel plezier en met een heel gezellige groep. Door problemen met mijn knie ben ik met hardlopen resoluut moeten stoppen. Ik heb wel altijd gedacht als ik later ooit met pensioen mocht gaan wil ik wel wat bijdragen aan de activiteiten bij deze mooie club.

Dus, toen ik na 47 jaar in de bouw werkzaam met vervroegd pensioen ging, stond wie Albert Vd Rijt bij ons aan de deur. (wie ook anders JHij vertelde dat ze toch wel zaten te wachten op een figuur zoals ik! Mijn technische achtergrond als uitvoerder van verschillende ziekenhuizen door heel het land  en als laatste je eigen ziekenhuis hier in Uden, dan moest ik volgens Albert dat zeker wat kunnen bijdragen aan het onderhoud van het terrein en de gebouwen. Maar ook voor de verbouwingen die er aan zaten te komen. Na overleg met het thuisfront heb ik besloten dit aan te pakken. We zijn begonnen met de keuken. Nu het krachthonk en de oefenruimten, en als dat klaar is gaan we het oude krachthonk weer een andere functie geven. Je ziet wel er is altijd wel iets te doen. Ook het voorbereiden van de wedstrijden in het stadion de Keiencrossen en bijbestellen van de materialen en materieel die nodig zijn om deze mooie sport mogelijk te maken. Dit alles samen met de vrijwilligers die dit al jaren deden. Ik doe dit nu een paar jaar en het bevalt me heel goed. Allemaal met heel fijne collega’s. Wel jammer dat ik met mijn 66 jaar bijna de jongste ben en we bijna geen nieuwe aanwas erbij krijgen. Want om de accommodatie er zo mooi uit te laten zien moet er veel werk verzet worden.

Als ik zo in m’n eentje op de baan rondloop ben ik best wel trots dat het er zo mooi bij ligt met dank aan onze vrijwilligers. Dus mijn passie haal ik uit alles wat er bij de Keien moet gebeuren aan onderhoud en zorg aan terrein en gebouwen. 

Mijn plezier haal ik uit het samenwerken met een hele fijne groep vrijwilligers. Met op tijd een bakje koffie. De vrijwilligers staan altijd klaar als er een beroep op hen gedaan wordt. Top!”

Juni 2020
Z M D W D V Z
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30