De Keien Atletiek zoekt enthousiaste jeugdtrainers!

Sta je graag voor een groep, heb je ervaring en affiniteit met baanatletiek en wil je kinderen graag de kneepjes van de atletieksport leren? Meld je dan bij De Keien Atletiek! De Udense vereniging telt ruim honderd jeugdleden en is voor enkele leeftijdsgroepen op zoek naar jeugdtrainers.

Hoewel er bij De Keien Atletiek verschillende mogelijkheden zijn om opleidingen of bijscholingscursussen te volgen, is het belangrijk dat de gezochte jeugdtrainers al enige kennis hebben van de verschillende atletiekonderdelen. Voorbeelden van mensen die gezocht worden, zijn (oud-)atleten of (voormalig) studenten van sportopleidingen.

Daarnaast is het prettig als iemand kinderen graag iets bijbrengt over de geweldige sport, affiniteit heeft met De Keien Atletiek en een of meerdere avonden per week beschikbaar is. Tijdstippen voor trainingen gebeuren in overleg. Mensen die graag (assistent-)jeugdtrainer willen worden, moeten minimaal 15 jaar oud zijn. Aan de functie is een vrijwilligersvergoeding gekoppeld.

Ben je enthousiast geworden of wil je meer weten over deze vacature, neem dan contact op met het bestuur van De Keien Atletiek via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..Ā 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Juni 2020
Z M D W D V Z
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30