Jeugd geniet van Keienkamp

Het Pinksterweekend stond in het teken van het jeugdkamp voor de pupillen en junioren D. Tijdens dit drie dagen durende kamp hebben de kinderen deelgenomen aan veel verschillende activiteiten, zoals T-shirts versieren, spelletjes spelen, ochtendgymnastiek, levend stratego, waterspelletjes, buikschuiven en spons-trefbal.

De organisatie wil alle kinderen, ouders en leiding bedanken voor een onvergetelijk weekend!

Alle foto's van het Keienkamp zijn hier te vinden. In het clubblad van De Keien volgt een uitgebreider verslagje. 

Keienkamp

Tientallen kinderen maken kennis met atletiek!

Dinsdag 11 oktober was het éxtra druk op de atletiekbaan van De Keien Atletiek. Liefst veertig basisscholieren uit de gemeenten Uden, Veghel, Landerd en Bernheze maakten die avond kennis met de atletieksport. Zij kregen in september op school een boekje van Sjors Sportief waarin allerlei kennismakingslessen met sporten zijn opgenomen. Veertig kinderen kozen ervoor een kennismakingsles bij De Keien te volgen. Vortex werpen, sprinten en verspringen: trainers Stefanie, Esther, Lisan en Maxim zorgden ervoor dat er verschillende onderdelen voorbij kwamen. Vol enthousiasme deden de kinderen mee. Op dinsdag 14 maart is nog een kennismakingsles atletiek in het kader van Sjors Sportief. Trainers: bedankt! Jullie zorgden ervoor dat het op 11 oktober een succes was voor de kinderen!

IMG_8671
IMG_8681

Scholierenloop telt 280 deelnemers

Dit jaar werd besloten de Scholierenloop los te trekken van de Ekoplazaloop. Zondag 2 oktober was het zover. Ongeveer 280 kinderen van Udense basisscholen gingen de strijd met elkaar aan in stadion De Kuip van De Keien Atletiek. Waar de jongere kinderen 400 en 600 meter liepen, legden de zevende- en achtstegroepers 800 meter af. Voor alle kinderen was er een medaille, drinken en een stuk fruit en voor de top drie in elke categorie stond een mooie beker klaar. De leerlingen van basisschool De Springplank boekten de beste resultaten en gingen met een grote beker naar huis. De school had relatief ook de meeste kinderen aan de start, waardoor er nog een prijs werd binnengesleept: een volledig ontbijt, verzorgd door sponsor Ekoplaza.

Vrijwilligers van De Keien: bedankt voor de geslaagde ochtend!

Uitslagen
Foto's

Scholierenloop_2016_1

September 2017
Z M D W D V Z
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30