Welkom bij De Keien Atletiek

Coronanieuws

Yes, we mogen weer sporten!

Beste Keienlid,

Zoals wij eerder hebben laten weten, is het vanaf 11 mei 2020 weer toegestaan dat volwassenen in groepsverband sporten.

Gezien de richtlijnen van het RIVM en het protocol van de gemeente Uden, is het organisatorisch onmogelijk de trainingen voor de recreanten op de baan te hervatten. Omdat het duidelijk is dat veel leden weer graag willen trainen onder begeleiding van een trainer van De Keien, bieden we een aangepast trainingsprogramma aan in de bossen in Uden of directe omgeving. Vooralsnog zal dit het geval zijn tot 1 september 2020 of zoveel korter als mogelijk is op grond van eventuele aanpassingen in de maatregelen vanuit de overheid.

Eén dezer dagen laten de trainers weten wanneer en waar de trainingen voor de recreanten worden gehouden. Je ontvangt hierover een persoonlijk bericht van je eigen trainer.

We verwachten hiermee een passend alternatief te hebben voor de baantraining onder de huidige bijzondere omstandigheden, en met inachtneming van de voorwaarden van de overheid.

Wij wensen jullie weer heel veel sportplezier de komende tijd!

 

Beste trainers,

Er is overleg geweest over het weer opstarten van de trainingen voor de recreanten. Om een veilige opstart mogelijk te maken, waarbij er voldoende ruimte is  voor iedereen, is er besloten om in ieder geval tot 1 september de recreanten te laten uitwijken naar de bossen. Mochten er toch eerder andere mogelijkheden zijn, dan laten we jullie dit uiteraard zo snel mogelijk weten. De mogelijkheden worden wel van tijd tot tijd bekeken.

Toezicht bij deze bostrainingen is niet nodig, de trainer is er wel verantwoordelijk voor dat iedereen voldoende afstand houdt, minimaal 1,5 meter. Het advies is om, bij grote groepen, gebruik te maken van een assistent-trainer, zodat de trainingsgroep waar je op dat moment mee aan het werk bent niet groter is dan 15 personen.

Volgens de richtlijnen moet aan de gemeente worden doorgegeven vanaf welke plekken trainingen worden verzorgd. We bieden jullie de mogelijkheid om gebruik te maken van de volgende startlocaties:

  • Bosdreef / Naat Piek
  • De Pannenkoekenbakker Zeeland
  • Parkeerplaats Slabroekseweg
  • Parkeerplaats Canadasweg Bedaf

Wij willen jullie vragen zelf met je groep contact op te nemen om de opstart te regelen en de startlocatie aan je atleten door te geven. Je kunt dit doen zodra de leden van het Bestuur bericht hebben ontvangen dat we op deze manier de trainingen aan de volwassenen gaan hervatten.

Je mag daarna per direct starten of op die datum dat jij alles georganiseerd krijgt.

Het advies is geen gebruik te maken van materialen. Gezamenlijk koffie / thee drinken is niet toegestaan. Iedere atleet neemt zijn eigen drinken mee voor tijdens de training.

Zowel voor trainer als voor atleet geldt: Bij klachten zoals, neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, hoesten of verhoging/koorts geldt nog steeds: blijf thuis. Dit geldt ook wanneer iemand in je huishouden koorts heeft, benauwdheidsklachten heeft of positief getest is op het coronavirus (COVID-19).

Veel succes en vooral plezier met deze voorzichtige opstart!

Met sportieve groeten,

Bestuur De Keien Atletiek

 

Plaats reactie


Beveiligingscode
Vernieuwen

Augustus 2020
Z M D W D V Z
1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31