Welkom bij De Keien Atletiek

Pannekoekenbakker Zeeland wordt titelsponsor Heuvelrugcross

De bekende Heuvelrugcross is onlangs omgedoopt tot Pannekoekenbakkercross. De Pannekoekenbakker uit Zeeland wordt de titelsponsor van de derde wedstrijd in de Keiencrosscompetitie. Naast titelsponsor stelt de Pannekoekenbakker de prijzen beschikbaar voor de jeugdlopers en kunnen deelnemers aan de cross gebruik maken van het parkeerterrein achter het pand aan de Udenseweg, een paar honderd meter van de start.

Atletiekvereniging De Keien is in zijn nopjes met de samenwerking en is trots dat de succesvolle onderneming zijn naam wil verbinden aan deze cross. Ze hebben vertrouwen in een goede samenwerking en hopen dat andere bedrijven uit de regio dit mooie voorbeeld zullen volgen.

Ideale voeding voor hardlopers
Pannenkoeken en hardlopen zijn geen onbekende combinatie. Van pannenkoeken is immers al langer bekend dat het ideale voeding is voor hardlopers. Ze bevatten veel koolhydraten en zijn daarom zeer geschikt om voorafgaand aan een wedstrijd te nuttigen of na afloop om je energievoorraad weer aan te vullen.

Vervolg Keiencrosscompetitie
Zondag 3 februari zal de crosscompetitie worden hervat in de bossen tegenover de Pannekoekenbakker. Klassementsleiders Marlin van Hal uit Langenboom en Bart Pinkse uit Rosmalen zullen hun leidende posities gaan verdedigen. Van Hal heeft een enorme voorsprong bij de vrouwen en kan de eindoverwinning, met nog twee wedstrijden voor de boeg, al bijna niet meer ontgaan. Pinkse zal nog vol aan de bak moeten, hij heeft slechts een kleine voorsprong op de nummers twee en drie in het klassement.De deelnemers worden zondag getrakteerd op een uitdagend en afwisselend parcours met enkele pittige heuveltjes. De Pannekoekenbakkercross begint om 10.00u met de pupillenwedstrijden, gevolgd door wedstrijden voor junioren in verschillende leeftijdscategorieƫn. De wedstrijd voor junioren A/B en recreanten gaat om 10.45u van start. Deelnemers hebben de mogelijkheid te finishen na iedere ronde (1.670 meter) met een maximum van 6 ronden (10.020 meter).

Inschrijven is mogelijk tot een kwartier voor de start in de tent van het wedstrijdsecretariaat. Kosten bedragen 5 euro voor recreanten en junioren A/B. De overige junioren en pupillen betalen 3 euro per persoon.

Mei 2020
Z M D W D V Z
1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31