Welkom bij De Keien Atletiek

Iedereen een sportief 2021!

Beste Keienleden,

Ook voor ons als atletiekvereniging kijken we terug op een bijzonder jaar. De corona pandemie en de maatregelen die daarvoor genomen moeten worden hebben voor ons als vereniging maar ook voor u ieder individueel een grote impact. De vereniging draait op een bijzonder laag pitje en onze trainers doen ieder wat in hun vermogen ligt om u te ondersteunen om toch in beweging te blijven. Als recreant loper kun je nog op de weg of in het bos, alleen of in tweetallen je hardloop-trainingen en wandelingen doen. Voor sprinten, hoogspringen, hordelopen en andere atletiek onderdelen zijn de wekelijkse baantrainingen echt heel erg belangrijk zeker voor onze junioren en wedstrijd-senioren en masters.
Gelukkig geven de landelijke regels (tot nu toe) de ruimte om dit te blijven doen. Wedstrijden en evenementen kunnen niet worden georganiseerd. Al met al doet deze situatie een groot beroep op uw en onze saamhorigheid en loyaliteit voor de club. Iedereen moet er het beste van maken en we hopen én gaan er vanuit, dat we na deze lastige periode er ook weer goede tijden komen waarin we weer kunnen doen waar als vereniging goed in zijn; Met Passie en Plezier, samen en of individueel, een mooie prestatie neerzetten!

Naast de coronaperikelen maakt onze club ook een lastige periode door. Ondanks dat binnen onze vereniging een groot aantal vrijwilligers zich wekelijks enorm inzetten voor de club moest het oude bestuur een noodkreet laten uitgaan dat ondanks het 60 jarig bestaan het niet vanzelfsprekend was dat de 65 jaar gehaald gaat worden. Deze noodkreet is gegeven uit zorg voor de club en waardering voor iedereen die zich vaak al jaren hebben ingezet. Ik ben erg blij dat we nu toch weer een 5 koppig bestuur hebben. Wij zullen ons samen met u inzetten voor een club; voor én van ons allemaal!

Tot slot mag ik als voorzitter, namens het bestuur; iedereen een voorspoedig gezond en sportief 2021 toewensen. 

Sportieve Groet,
Theo van Kessel - Voorzitter Keien Atletiek

 

April 2021
Z M D W D V Z
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30