Welkom bij De Keien Atletiek

Rabobank Clubkas Campagne komt er weer aan!

De Keien Atletiek neemt ook dit jaar weer deel aan de Rabobank Clubkas Campagne. Leden van Rabobank Uden/Veghel kunnen in het najaar via www.rabobank.nl hun stem uitbrengen op de vereniging die zij een warm hart toedragen. Op deze manier krijgen leden inspraak op de verdeling van een gedeelte van de winst van de bank. De Keien Atletiek doet mee aan deze campagne en roept leden op te stemmen!

Ieder lid van de Rabobank krijgt stemmen om te verdelen onder verenigingen. Ben je lid van de Rabobank Uden/Veghel? Breng dan in het najaar je stem uit op De Keien Atletiek via www.rabobank.nl/udenveghel en roep je vrienden en familie die ook lid zijn van de Rabobank, op hetzelfde te doen!

Let op: een lidmaatschap van de Rabobank is iets anders dan wanneer je klant bent. Ben je nog geen lid van de Rabobank, maar heb je wel een rekening lopen bij de bank? Dan kun je je aanmelden via deze link. Als je dat nu doet, kun je in het najaar je stem uitbrengen.

De stemmen zijn namelijk geld waard. Hoe meer stemmen er op De Keien worden uitgebracht, des te meer geld er beschikbaar wordt gesteld voor de vereniging. Het geld wordt gebruikt voor de aanschaf van atletiekmaterialen voor de jeugd.

 

Alvast bedankt voor de medewerking! Mochten er nog vragen zijn, neem dan contact op met het bestuur van De Keien Atletiek.

Oktober 2018
Z M D W D V Z
1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31